La nostra experiència amb en Bernat i altres persones que s’han quedat treballant amb nosaltres a la Impremta Pagès des de fa temps ha estat un èxit. Estem contents de poder tenir persones particulars que mostren il·lusió per la feina i que entren en un espai de treball que els ajuda a millorar cada dia i a realitzar-se com a persones. 

La nostra experiència amb en Bernat ens ha permès aprendre i pensem que a ell li ha resultat fàcil treballar amb l’equip de persones amb qui treballa, s’ha convertit en un company estimat pels seus companys i amb un gran cor que ens fa veure la vida amb uns ulls més grans del que potser el dia a dia no ens permet veure.  

Cada persona que hem tingut ajudant i col·laborant de la fundació Tresc, ha tingut particularitats especials que d’una manera o altra ha fet que fossin estimats tot i que a la vegada se’ls hi ha exigit un treball com a qualsevol altra persona de l’empresa i ells l’ha complert amb escreix. Perquè a part de tot, en Bernat ha mostrat il·lusió per la feina i això es nota al treballar.  

Per altra banda, cal destacar el seguiment dels tutors, que són com petits oncles que supervisen i estan en tot i per tot. Això fa que ells agafin seguretat en el treball i se sentin acompanyats des de que comencen fins que agafen la rutina.  Llavors els tutors van fent un seguiment a distància,  un control més espaiat, atenent dubtes, fent visites més espaiades… això dóna confiança a l’empresa que sap a qui trucar per qualsevol dubte o aclariment, dóna seguretat als nois o noies i tranquil·litat a les famílies que saben que els seus fills estan en bones mans. 

Des d’aquí ens agradaria molt animar a altres empreses a col·labora amb la fundació Tresc, pensem que no és una obra social, sinó que és un regal per a les empreses que gaudeixen de persones diverses que enriqueixen a l’equip i fan l’empresa més humana mentre a l’hora gaudeixen de mà d’obra compromesa i molt supervisada. Per tant, estem molt agraïts a la fundació per haver-nos donat la possibilitat de formar part d’aquest projecte i esprem que per molts anys puguem seguir col·laborant junts mentre intentem entre tots fer una societat millor.