TALLER DE FUSTERIA I CREACIÓ DE MOBILIARI

El taller de Fusteria i Creació de Mobiliari pretén fomentar el desenvolupament de les habilitats manipulatives i creatives de les persones que atenem. Es treballa el coneixement de diferents materials i eines que es poden trobar en un taller. Les persones participants s’impliquen en tot el procés creatiu; disseny, planificació, execució i acabats. Els projectes que es realitzen en aquest taller sempre van lligats a un fi o objectiu. Es detecten les necessitats de l’entorn  col·laborant per donar-hi resposta.

A qui es dirigeix?

Aquest taller va dirigit a totes aquelles persones interessades a crear, planificar i realitzar petites feines de fusteria i que vulguin conèixer com funciona un taller des de dins, sense necessitat de coneixements previs.

Quins objectius té?

  • Desenvolupar habilitats manipulatives i creatives que serveixin per a la vida diària.
  • Conèixer les diferents eines d’un taller i aprendre-les  a fer servir.
  • Aprendre a desenvolupar-se en les diferents fases d’un projecte.
  • Elaborar diferents tipus de mobles i creacions artístiques.
  • Aprendre a fer manteniments i petites reparacions.
  • Desenvolupar  diferents destreses tant manipulatives com de disseny.

PROJECTES D'APRENENTATGE SERVEI QUE S'HAN REALITZAT

Estructura Horts Ecològics comunitaris Les Arenes

La tècnica municipal encarregada dels Horts les Arenes ens demana la nostra col·laboració en la confecció d’una estructura per recolzar i aguantar les canyes dels hortolans, la necessiten per tal que les canyes s’assequin correctament al llarg de la temporada d’hivern i es puguin plantar a la primavera.

Una vegada feta l’estructura la portem i muntem conjuntament amb els hortolans.

Mostradors IES Palamós

La professora que imparteix el mòdul d’Infermeria de l’Institut de Palamós, ens demana si podem fer els mostradors de farmàcia, els alumnes els utilitzaran per fer pràctiques de farmàcia i infermeria.

Penjadors Colla ruta 66

La mare d’una persona que assisteix al Servei Prelaboral ens demana si podem fer 40 penjadors de fusta per exposar els vestits de Carnaval de la Colla Ruta 66 de la Bisbal d’Empordà, celebren el seu 20è aniversari.

Ens conviden a la Inauguració de l’exposició al Castell de la Bisbal d’Empordà.

Amb el suport i la col·laboració de

Departament de treball, afers socials i famílies