TALLER de reforç pel carnet de conduir

El taller de suport a l’estudi del carnet de conduir (Tipus B) té com a finalitat oferir un suport en l’estudi per obtenir el carnet de cotxe. A partir de materials elaborats per l’entitat s’ofereix una formació adaptada a les necessitats educatives de les persones interessades i alhora, adequada als requeriments necessaris per a superar l’examen teòric del carnet.

El taller de suport a l’estudi en el carnet de conduir ofereix una formació especialitzada i adaptada en l’estudi que permet reforçar els ensenyament oficials en centres d’autoescola. Hem comprovat que aquest suport personalitzat complementa els continguts, oferint sessions adaptades (explicacions orals, material didàctic adaptat i amb lectura fàcil, entrenament de testos i anàlisi de continguts que apareixen amb exemples gràfics, etc.)

 

A qui es dirigeix?

El taller de reforç pel carnet de conduir (Tipus B) en aquests moments el desenvolupen 12 persones un cop a la setmana. El taller s’adreça a persones que vulguin obtenir el carnet de conduir i que requereixin de suports personalitzats i adaptats en l’estudi dels continguts teòrics propis de l’examen.

Quins objectius té?

Facilitar suports personalitzats en l’estudi de l’examen teòric.

Oferir materials adaptats per a una millor comprensió i memorització dels continguts.

Adquirir conceptes bàsics (normes circulació, senyalització, vehicle, maniobres i ordres dels agents, vehicles especials, seguretat al volant…)

Relacionar conceptes amb vida quotidiana.

Promoure una educació viaria adequada.

Amb el suport i la col·laboració de

fundaciolacaixa